16-11-2019 > 24-11-2019

Brussels Reads Aloud!

Elk jaar organiseren de Brusselse bibliotheken tijdens de Voorleesweek meertalige voorleesuurtjes.

Tijdens de Brusselse Voorleesweek 2019, Brussels Reads Aloud, in de derde week van november (16-24 november), organiseren de Brusselse Nederlandstalige bibliotheken in samenwerking met Foyer vzw naar goede gewoonte meertalige voorleesuurtjes.

Voor deze editie van Brussels Reads Aloud hebben de Brusselse bibliotheken de schijnwerpers op de Brusselse auteur en illustratrice Marjolein Pottie gericht. En dit vooral op haar Brusselse prentenboek Tram Bxl. Naast haar Nederlandse en tekstloze boeken zijn haar boeken ook vertaald in verschillende talen zoals het Noors, Frans, Engels, Sloveens, Japans, Chinees, Koreaans, Italiaans,... 

Bovenop de voorleesmomenten van Marjoleins boeken zijn er in de bibliotheken ook workshops met Marjolein Pottie zelf, knutsel- en kleuractiviteiten, boekentafels in alle bibliotheken, én een boekengeschenk voor de allerkleinsten.

 

  •  In Elsene ben je welkom in Bibliotheek Sans Souci op zaterdag 16 november om 11u voor een voorleesuurtje in het Nederlands en Marokkaans Arabisch.

Organisatie:
Bibliotheek Sans Souci
Adres:
Bibliotheek Sans Souci - Sans Soucistraat 131 - 1050 Elsene
Datum:
16-11-2019 > 24-11-2019
Timing:
11:00 - 12:00
Info:
https://brusselsebibliotheken.bibliotheek.be/brusselsreadsaloud
Activiteit:
Bib

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter