24-04-2019

Kom mee buiten spelen!

Oproep aan alle straatpiraten, ravotmarmotten en speelvogels in Elsene en Etterbeek: welkom op de jaarlijkse Buitenspeeldag. We kapen de straten en vullen ze met leven en kleur! Kom sporten, spelen, knutselen, ontdekken en nog veel meer… Kom je uitleven tot je niet meer kan, laat je fantasie de vrije loop, spring, dans, vlieg! Ook dit jaar wordt een lekker vieruurtje voorzien.

Alle kinderen van 6 tot 12 jaar zijn welkom mits begeleiding van hun ouders/grootouders of animatoren van vrijetijdsactiviteiten. Alle activiteiten zijn gratis!

Maak je graag een uitstap met kleine kinderen op de fiets? Kom dan naar het Bambini BXL-atelier in de Generaal Capiaumontstraat vlakbij het Regenboogje. Verken er al de mogelijkheden, van kinderstoeltje tot kinderfiets, van fietskar tot bakfiets, van follow-me tot autozitje op je bagagerek … De medewerkers van Mobiel 21 zorgen voor deskundige uitleg over hoe je je kinderen veilig meeneemt op fietstocht.

Praktisch: de Buitenspeeldag vindt plaats op de eerste woensdag na de paasvakantie (24 april 2019) in de Snoekstraat te Elsene en de de Theuxtraat en de Generaal Capiaumontstraat te Etterbeek. Registratie vanaf 13.30 uur op één van de onthaalpunten. Volg de wegwijzers!

Organisatie:
Brede School Elsene
Adres:
Snoekstraat (Elsene), de Theuxstraat en Gen. Capiaumontstraat (Etterbeek)
Datum:
24-04-2019
Timing:
14:00 > 17:00
Info:
Lore Van Dyck - Brede Schoolcoördinator - 0498/588 422 – lore.vandyck@elsene.brussels
Activiteit:
Brede School

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter