16-03-2019

Khadija Timouzar vertelt

Voor de Jeugdboekenmaand in maart komt schrijfster Khadija Timouzar op zaterdag 16 maart uit haar boeken vertellen. En het blijft niet bij voorlezen!
Tijdens 'Feest voor Ilyas' zingen we verjaardagsliedjes in het Nederlands, Arabisch, Berbers en Frans. Nadien is er ook taart voor alle kinderen!
Na 'Een goal voor Imane' dagen we alle kinderen uit voor een wedstrijdje voetbal! Kom in je voetbaltenue, trek je scheenlappen strak aan ... maar smeer vooral je handen goed in, want we gaan een partijtje voetbal spelen op een echte sjotterkas!

11:00-12:00 uur: Feest voor Ilyas (0-3 jaar)
Ilyas wordt twee jaar, dus bakt papa een taart. Papa en Ilyas versieren de taart terwijl mama en broer Selim de slingers ophangen. Oma en opa komen, tante Naima en buurmeisje Sofie zijn er ook. Het feest kan beginnen! Maar waar is de taart? Een kleurrijk verhaal waarmee je kan tellen en woorden in andere talen kan ontdekken.

12:00-13:00 uur: Een goal voor Imane ( 4-8 jaar)
Imane en Helena houden van rokjes en juweeltjes. Maar voetballen vinden de meisjes het allerleukst. De jongens van de buurt denken hier anders over. Kunnen meisjes eigenlijk wel voetballen? En wat vindt papa daarvan? Een verhaaltje over rolpatronen tussen meisjes en jongens.

Gratis toegang.

Organisatie:
Bibliotheek Sans Souci
Adres:
Bibliotheek Sans Souci - Sans Soucistraat 131 - 1050 Elsene
Datum:
16-03-2019
Timing:
11:00 > 13:00
Info:
bibliotheek@elsene.brussels - www.elsene.bibliotheek.be - 02 515 64 50
Activiteit:
Bib

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter