14-10-2018

Als dat maar goed afloopt...

Iedereen geraakt wel eens in de knoei, de een wat sneller dan de ander. En dan is de vraag: hoe kom je er weer uit? Dat is niet altijd even gemakkelijk. Soms ziet de situatie er zelfs behoorlijk hopeloos uit. Of toch niet?

Vier korte animatiefilmpjes uit alle hoeken van de wereld, soms een beetje spannend, dan weer lief en ontroerend, altijd vol verrassingen en warmte en met maar één gedachte die in je hoofd opkomt: "als dat maar goed afloopt". Deze kortfilmcompilatie wordt niet zomaar op het jonge publiek losgelaten. In de zaal maak je meteen ook kennis met twee muzikanten die zorgen voor een heel aparte beleving ervan. Ze brengen niet alleen een live soundtrack, maar toveren ook alle achtergrondgeluiden tot leven. Benieuwd hoe ze dat doen?

Dat vertellen ze jullie graag na afloop van de filmpjes. En wie weet: misschien mag je zelf ook even proberen of je geluid krijgt uit de instrumenten die ze bij zich hebben.

Een heel bijzondere filmvoorstelling dus, eentje vol met experiment en verrassingen. Je komt toch ook kijken en mee doen?

- Morena Brindisi: stem, tamburello, toeters en bellen, ballon…

- Rémi Decker: banjo, zang, doedelzakken en veel kabaal

Tickets 8 euro (leden 6 euro).

In samenwerking met Mooov - – Films facing the world

Organisatie:
Muziekpublique
Adres:
Muziekpublique - Molièretheater, Naamsepoortgalerij - 1050 Elsene
Datum:
14-10-2018
Timing:
Vanaf 14:00 / A partir de 14:00
Info:
info@muziekpublique.be - 02 217 26 00
Activiteit:
Muziek & Film

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter