17-09-2018 > 21-10-2018

Projectoproep naar bewoners: Vooruit met de wijk!

Leefmilieu Brussel lanceert haar 3de projectoproep “Vooruit met de wijk”. Deze projectoproep is gelanceerd om inwoners te steunen die zich graag willen engageren voor gemeenschappelijke projecten ten voordele van het milieu en de duurzame ontwikkeling in hun wijk.

Wie kan aan deze projectoproep deelnemen?

De projectoproep is gericht op groepen van burgers, buren, kennissen, vrienden, dezelfde straat of wijk die gezamenlijk een project willen opzetten. De projectoproep is eveneens gericht op feitelijke verenigingen alsook op bepaalde soorten vzw's (vrijwilligers-vzw's, bestaande uit de burgers van het betrokken project). De enige voorwaarden? Een 'stuurgroep' van minstens 5 personen vormen dat het project gedurende zijn hele ontwikkeling zal dragen, en een participatieve werking verzekeren.
Let op: vul tegen ten laatste 21 oktober een intentienota in met een beknopte omschrijving van je project. Wacht niet tot het laatste moment! Hoe eerder u die aanvraag doet, hoe efficiënter u zal begeleid worden voor het opstellen van uw project.

Interesse? Alle info vind je op de website van Leefmilieu Brussel:
https://leefmilieu.brussels/themas/duurzame-stad/mijn-wijk/vooruit-met-de-wijk-een-burgerprojectoproep

 

Organisatie:
Bewonersproject
Adres:
GC Elzenhof - Kroonlaan 12 - 1050 Elsene
Datum:
17-09-2018 > 21-10-2018
Timing:
-
Info:
citizensprojects@leefmilieu.brussels ou citizensprojects@environnement.brussels - tel. 0800 85 286
Activiteit:
Wijkleven

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter