26-05-2018

Sans Souci Living Stories

Het literair festival Sans Souci Boekenbaz’art krijgt dit jaar een nieuwe naam: Sans Souci Living Stories. Op zaterdag 26 mei kan je van 14 tot 18 uur genieten van verteltheater, lezingen, voorleesuurtjes en literaire animaties in de “living rooms” van de bewoners van de Sans Souci-wijk. Je kan kiezen tussen verschillende literaire parcours, zowel voor volwassenen als voor families, in het Nederlands, Frans en Engels. Doorlopend is er in en rond de bib ook straatanimatie met rondlopende dagboeken, reuzespelen, vensterpoëzie en een heerlijke koffietruck, alsook een human library, een Labland knutselhoek en een Blackbox met literaire filmpjes… Vanaf 18 uur kan je in dagactiviteitencentrum Den Teirling terecht voor een afterdrink met heerlijke maaltijd en concertje van The Rolling Dice.
Alle info (programma, exacte uren, reservaties, randanimatie...) kan je nalezen op http://www.elsene.bibliotheek.be/nieuws/sans-souci-living-stories-een-literair-parcours-de-wijk.
Iedereen welkom, groot en klein !

Gratis. Inschrijven voor het literair parcours is sterk aangeraden (telefonisch of online via www.livingstories.brussels - bibliotheek@elsene.brussels – tel. 02/515 64 50).

Illustratie : Karolien Vanderstappen.

Organisatie:
Bibliotheek Sans Souci
Adres:
Wijk rond Bibliotheek Sans Souci - Sans Soucistraat 131 - 1050 Elsene
Datum:
26-05-2018
Timing:
13:30 > 20:00
Info:
http://livingstories.brussels/praktisch/ - bibliotheek@elsene.brussels – tel. 02/515 64 50
Activiteit:
Festivals & Events

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter