03-12-2015 > 20-01-2016

Fluit eens naar het vogeltje!

Heb je zin om mee te doen aan een leuk artistiek buurtproject ? Dan is dit je kans, en je hoeft er niet eens zoveel voor te doen. Samen met kunstenaar Thomas Laureyssens zijn we op zoek naar Elsenaars die graag een digitaal vogeltje willen adopteren. Wie naar het vogeltje fluit, ziet het oplichten. Hoe meer je fluit, hoe meer lichtpuntjes in verschillende kleuren en vormen verschijnen – en een teller registreert dit ook.

Er wordt ook een spel aan gekoppeld. Hoe meer je fluit, hoe meer punten (sociale contacten) er genoteerd worden voor dat vogeltje. Hoe meer er dus in je straat of buurt gefloten wordt, hoe socialer, en hoe groter de kans dat je wint!

Wil je graag meedoen aan dit leuke experiment, schrijf je dan in voor 20 januari 2016 via bastiaan.wildemeersch@elsene.be. Het enige wat we van jou nodig hebben is een ruit waaraan het vogeltje met een zuignap bevestigd kan worden, een wifi-verbinding en een heel klein beetje elektriciteit. Benieuwd hoe het vogeltje eruitziet? Vlieg dan snel naar Bibliotheek Sans Souci in de Sans Soucistraat 131!  Tjiep tjiep!

Organisatie:
Gemeente Elsene & Lokaal Cultuurbeleid
Adres:
Bij jou aan de gevel?
Datum:
03-12-2015 > 20-01-2016
Timing:
-
Info:
bastiaan.wildemeersch@elsene.be
Activiteit:
Bib

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter