24-01-2015

Bye-bye KK = Sold Out!

Het zat er al een tijdje aan te komen... Na ruim 30 jaar verdwijnt samen met het KultuurKaffeegebouw een stuk Brusselse cultuurgeschiedenis. Gelukkig herrijst tegen 2017 op de campus van de Vrije Universiteit Brussel een volledig nieuw KultuurKaffee en blijven we ook in tussentijd niet bij de pakken neerzitten. Gedurende twee jaar zullen we te gast zijn bij tal van Brusselse culturele partners.
Omdat we graag samen met jullie allemaal afscheid willen nemen in stijl, organiseren we  op zaterdag 24 januari al een spreekwoordelijk “afbraakfeest” van KultuurKaffee. We serveren de avond zelf 3 bands aangevoerd door frontmannen met VUB en KK-roots. Met De Brassers, Arbeid Adelt! en Lavvi Ebbel keren we terug naar de gouden jaren van de Belpop én de pioniersjaren van KultuurKaffee!
De tickets voor het afscheidsfeest zijn helaas allemaal de deur uit.
Voor diegenen die geen ticket heeft kunnen bemachtigen maar toch graag de sfeer van de avond willen opsnuiven, zenden wij de optredens integraal uit via livestream. Het afscheid kan je vanaf 20:15 volgen op onze website www.kultuurkaffee.be.

 

 

Organisatie:
Pilar
Adres:
Kultuurkaffee - Campus VUB - Pleinlaan 2 - 1050 Brussel
Datum:
24-01-2015
Timing:
20:30 (doors 19:30)
Info:
www.kultuurkaffee.be - culture@vub.ac.be - 02 629 23 29
Activiteit:
Muziek & Film

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter