25-04-2020 > 30-06-2020

Web TV Elsene

In deze context van fysieke afstandelijkheid is het meer dan ooit noodzakelijk om het sociale contact tussen mensen te versterken. Dit is wat de gemeente Elsene de afgelopen maand heeft willen promoten, door middel van verschillende acties, zoals het oproepen van vrijwilligers om maskers te maken of het opzetten van een Call Center.

 

 

Vandaag lanceren we de Elsense WebTV. Dit is een platform voor video's geproduceerd door en voor bewoners en de gemeentelijke diensten. Het delen van een kookrecept, een klein concert, advies over stressmanagement, activiteiten voor kinderen, nuttige diensten of knowhow... betekent dat we samen blijven leven en elkaar blijven steunen.

 

 

Het is tijd om samen te komen! Door op de WebTV link te klikken, kan je nu al de verschillende rubrieken ontdekken: de muzikante Elodie die thuis een recital improviseert, bibliothecaresse Anne-So die verhalen voorleest, Rédouane die boodschappen doet voor senioren in haar straat, kinesiste Lucille die ergonomische houdingen voorstelt voor thuiswerkers, vroedvrouw Emilie die advies geeft aan zwangere vrouwen, psychotherapeute Ulrike die advies geeft over angstmanagement, sportcoaches Deb en Jamel die oefeningen suggereren om fit te blijven, yogadocent Vincent die toont hoe je stress kan evacueren, Claire van het museum van Elsene die de favoriete werken van haar team presenteert... en nog veel meer! De hele gemeenschap is er om elkaar te helpen en video’s te delen.

 

 

 

Kom je uit Elsene en wil je ook naar buiten komen met je talenten? Laten we in contact blijven! Ontdek onze WebTV hier http://www.elsene.be/site/809-Web-TV - en stuur je video's (youtube link of wetransfer) naar webtv@elsene.brussels, met vermelding van "voornaam/wijk in Elsene & wat je aanbiedt".

 

Organisatie:
Gemeente Elsene & Lokaal Cultuurbeleid
Adres:
Elsene
Datum:
25-04-2020 > 30-06-2020
Timing:
/
Info:
http://www.elsene.be/site/809-Web-TV
Activiteit:
Wijkleven

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter