20-02-2020 > 22-02-2020

Den Teirling 20 Jaar!

Den Teirling bestaat 20 jaar en wil dit graag samen met u vieren tijdens een driedaags evenement van 20 t/m 22 februari 2020.

 

 

Al twee decennia lang is Den Teirling een uniek ontmoetings- en activiteitencentrum voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Deze mijlpaal is voor ons een uitgelezen moment om onze werking aan een breed en diepgaand onderzoek te onderwerpen. De weerslag hiervan vindt u terug in een uitgebreid Cahier dat i.s.m. het Kenniscentrum WWZ en met financiële ondersteuning van de Koning Boudewijnstichting tot stand is gekomen.

Dit cahier wordt, samen met een documentaire over hun dagdagelijkse praktijk en een debat met als onderwerp ‘Den Teirling, een bijzondere plek in Brussel’, gepresenteerd tijdens de eerste dag van de opendeurdagen. Els Gossé, schepen van o.a. Nederlandstalige cultuur van de gemeente Elsene zal u op deze dag welkom heten en Elke Van den Brandt, voorzitter van het College van de VGC, belast met o.a. gezondheid en welzijn, zal de dag met u afsluiten.

 

 

Tijdens de 2e dag, op vrijdag 21 februari, staat het theaterproject ‘Zwarte Gaten’ in de kijker. Deze voorstelling wordt gebracht door De Uitvinders, een groep mensen van diverse pluimage samengesteld uit leden en niet-leden van Den Teirling.
Reservatie is aangeraden!

 

 

Het 3-daags evenement wordt afgesloten met een optreden van de muziekband van Den Teirling,  ‘The Rolling Dice’, op zaterdag 22 februari. The Rolling Dice stelt die avond- met enige trots - zijn eerste single voor. Het drietalige nummer ‘Rolling Dice’ is samen met Piet Maris van Jaune Toujours geschreven en opgenomen. Het is een ode aan Den Teirling en zijn huisband.

 

 

Meer info en het volledige programma op de website van Den Teirling! 

http://www.denteirling.brussels/20-jaar

 

Organisatie:
Den Teirling
Adres:
Den Teirling - Maesstraat 89 - 1050 Elsene
Datum:
20-02-2020 > 22-02-2020
Timing:
/
Info:
http://www.denteirling.brussels/
Activiteit:
Festivals & Events

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter