12-05-2018

Zinneke Parade 2018

Op zaterdag 12 mei is het weer zover! Dan trekt de Zinneke Parade opnieuw door de straten van Brussel. TCentraal thema dit jaar is "Illegaal".

Zinneke is een project dat ruimte creëert voor ontmoetingen tussen bewoners, verenigingen, scholen en artiesten. Die zin om samen originele ideeën uit te werken en tot leven te brengen, wordt om de twee jaar op uitbundige, feestelijke wijze geïllustreerd tijdens de Zinneke Parade. Ook de Elsense Zinnode 'Sjamanisme’ neemt deel aan de Parade.

Sinds januari werden er onder het thema ‘Sjamanisme’ allerlei ateliers georganiseerd: Argentijnse trom en Congolese percussie in Wijkhuis Malibran, zang en dans in Kuumba, kostuums & accessoires in GC Elzenhof, zeefdruk in de EPEP-school (i.s.m. Quartier Libre) en zelfs een heuse constructie van een kar voor de Elsense sjamanen…

Ben je benieuwd naar wat de sjamanen van Elsene bekokstoofd hebben? Kom dan zeker kijken naar de Zinneke Parade die op 12 mei vanaf 15 uur door de straten van Brussel centrum zal trekken.

Organisatie:
Gemeente Elsene & Lokaal Cultuurbeleid
Adres:
Stadscentrum Brussel
Datum:
12-05-2018
Timing:
15:00 > 18:00
Info:
www.zinneke.org
Activiteit:
Festivals & Events

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter