18-04-2018

Oproep aan alle straatpiraten, ravotmarmotten en speelvogels!

Aan alle kinderen uit Elsene en Etterbeek: welkom op de jaarlijkse Buitenspeeldag. Het wordt een knaller van een 11de editie!

Kinderen van 6 tot 12 jaar en hun ouders/grootouders of begeleiders kunnen er terecht voor een namiddag vol leuke activiteiten in de buitenlucht. Op het programma: natuurcoiffures, zaadbommen en buttons maken, baseball, voetbal, kubb, boksen, hiphop, graffiti, percussie, go-cars, fotografie, voorleescaravan, zaklopen, touwtrekken... Kom je uitleven tot je niet meer kan, laat je fantasie de vrije loop, ontdek de wondere wereld van de natuur, speel een spel, spring, vlieg, balanceer… Uitrusten kan op het gezellige oudercafé en ook dit jaar wordt een lekker vieruurtje voorzien i.s.m. Re-Fresh.

Praktisch: de buitenspeeldag vindt plaats op de eerste woensdag na de paasvakantie (18 april 2018) in het Viaductpark, de de Theuxtraat en de Generaal Capiaumontstraat.

Registratie vanaf 13u.30 op één van de onthaalpunten (Elsene: Viaductpark. Etterbeek: Hoek van de Morgenlandstraat en de Theuxtraat). Om 14 uur gaan de activiteiten van start. Volg de wegwijzers!

Alle activiteiten zijn gratis.

Tot dan !

Organisatie:
Brede School Elsene
Adres:
Viaductpark in Elsene - de Theuxtraat en Gen. Capiaumontstraat in Etterbeek
Datum:
18-04-2018
Timing:
13:30 > 17:00
Info:
Anabel Craps - Brede Schoolco├Ârdinator - 0498/588 422 - anabel.craps@elsene.brussels
Activiteit:
Brede School

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter