12-02-2018 > 28-02-2018

Gezocht: Muziekpublique-ambassadeurs en Engelstalige vrijwilligers!

Hou je van wereldmuziek en heb je roots in Turkije, Indië, Argentinië, Iran, Angola, etc…? Wil je ons helpen om één van onze concerten te promoten bij vrienden, kennissen en organisaties uit jouw land van herkomst? Word dan Muziekpublique-ambassadeur!

Man of vrouw, jong of (iets) oud(er), … iedereen kan Muziekpublique-ambassadeur worden. Zolang je maar over het nodige enthousiasme voor wereldmuziek beschikt en deze passie met de rest van de wereld wil delen! De bedoeling is dat de ambassadeurs in hun eigen netwerk promotie maken voor de concerten en artiesten die zij zélf goed vinden.

Muziekpublique overstelpt zijn ambassadeurs graag met liefde, een duo-ticket voor jezelf of om uit te delen en promo-materiaal voor het evenement.

Is dit iets voor jou of wil je meer infomatie, stuur dan snel een mail naar: greet (at) muziekpublique.be  Vertel in je mail kort wie je bent en vergeet zeker niet te vermelden hoe en waar jij de concerten wil promoten!

Het kan niet vaak genoeg herhaald worden, Muziekpublique heeft heel veel te danken aan zijn ongelooflijke team van vrijwilligers. Momenteel zijn we actief op zoek naar Engelstalige vrijwilligers die kunnen helpen met het vertalen van onze teksten over de concerten naar het Engels. Ben je een native English speaker? Neem dan snel contact met ons op via greet (a) muziekpublique.be.

Foto: Jules Toulet.

Organisatie:
Muziekpublique
Adres:
Muziekpublique, Naamsepoortgalerij, Elsene
Datum:
12-02-2018 > 28-02-2018
Timing:
-
Info:
02 217 26 00 - greet@muziekpublique.be - www.muziekpublique.be
Activiteit:
Muziek & Film

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter