09-12-2017

Café-O-Lait: zingen en bewegen!

Café-O-Lait is een ontmoetingsmoment voor jonge gezinnen in een gezellig kader. Ouders met kinderen tussen 0 en 6 jaar kunnen er op zaterdagochtend terecht in de kindvriendelijke bar (en soms ook in de tuin) van Elzenhof voor een boeiende speelruimte, een leuke activiteit (muziek, beweging, creatieve workshop,...) en een drankje. Gratis toegang.

Op het programma van zaterdag 9 december:

- Zingen met baby’s en peuters (6m-3j) met De Muziekboom
Kinderen leren heel veel tijdens hun eerste levensmaanden en -jaren. Tijdens deze sessie gaan ze volop op ontdekking, zingen bewegingsliedjes, spelen spelletjes. Er worden veel verschillende instrumenten gebruikt.

- Bewegingsatelier 'Poink Poink’ (4-6j) met Liesbeth Janssens (Artforum vzw)
Op supergrote ballen gaan we springen, rollen, zitten en hangen, maar we kunnen er ook mee botsen, gooien en terug opvangen. We dansen met een reuzenballon in de lucht en met de Poi’s (een sok gevuld met een waterballon), leren we the butterfly’ en the wave’! Kom mee springen en dansen! Poink, poink!

Op dezelfde dag is er in Elzenhof ook een inzamelmoment voor de Babytheek. Heb je nog babyspullen die jou niet meer van dienst kunnen zijn, maar misschien wel andere ouders, breng die dan zeker mee!

Organisatie:
Gemeenschapscentrum Elzenhof
Adres:
GC Elzenhof - Kroonlaan 12 - 1050 Elsene
Datum:
09-12-2017
Timing:
10:00 > 12:00
Info:
elzenhof@vgc.be – 02 648 20 30 – www.gcelzenhof.be – FB: Elzenhof/Elsene
Activiteit:
Wijkleven

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter