25-07-2017 > 15-10-2017

Elsene, jij en ik!

De progressieve cultuurfabriek "Curieus Elsene" organiseert een fotografiewedstrijd met de Brusselse gemeente Elsene als centraal onderwerp. Iedereen kan deelnemen, van amateur met een smartphone tot professional, zolang de foto maar in Elsene is genomen. Je maakt kans om 500 euro aan fotomateriaal te winnen.
Een jury zal een selectie maken van de beste ingezonden foto’s. Hierbij is zowel de artistieke kwaliteit van de foto als het onderwerp en de link met Elsene belangrijk. In een reizende tentoonstelling doorheen Elsene, bij lokale culturele organisaties en handelaars, zullen de beste werken tentoongesteld worden. Eind november worden de beste werken geveild om de werking van het dagactiviteitencentrum Den Teirling te ondersteunen.
Deelnemen kan door uw foto (of maximum drie foto’s per deelnemer) via mail of WeTransfer door te sturen naar Curieus.1050@curieus.be voor 15 oktober 2017 met vermelding van uw naam, de plaats waar de foto is genomen en (optioneel) een korte tekst van maximaal 60 woorden over de foto.

Meer informatie op de facebookpagina Curieus 1050 of via www.curieus.be/brussel.

Organisatie:
Bewonersproject
Adres:
Overal in Elsene
Datum:
25-07-2017 > 15-10-2017
Timing:
-
Info:
www.curieus.be/brussel - curieus.elsene@curieus.be
Activiteit:
Workshops & Cursussen

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter