01-02-2018 > 04-02-2018

Laatste nocturne voor renovatiewerken!

Het Museum van Elsene zal vanaf 5 februari een tijdlang dicht zijn voor grote renovatiewerken... Indien u de prachtige retrospectieve van Doisneau nog niet gezien hebt, mis dan de gratis nocturne niet op donderdag 1 februari van 17:00 tot 20:00!

- ROBERT DOISNEAU

Een overzicht van de beroemdste werken van de fotograaf van Le Baiser de l'Hôtel de ville. In deze unieke tentoonstelling, die bestaat uit 150 vintage foto’s en is opgebouwd rond drie centrale thema’s, wordt u ondergedompeld in de onschuldige, vaak guitige schoonheid van het naoorlogse dagelijkse leven.

- HOP! Kunsttentoonstelling voor kinderen

Een kunstenaar heeft meer dan één trucje in de mouw om beweging te suggereren, of die nu verstild, heftig, golvend is of met geluid gepaard gaat... Op basis van een twintigtal werken uit de vaste collectie van het Museum van Elsene wil de tentoonsteling HOP! de zintuigen prikkelen van kinderen van 6 tot 12 jaar oud, terwijl ook aan hun ouders een nieuwe kijk op de kunst wordt geboden.

- ELODIE ANTOINE

Focus op een ontluikende Belgische kunstenaar. We nodigen haar uit om één van haar werken tentoon te stellen en te integreren in de zalen van de vaste museumcollectie.

Organisatie:
Museum van Elsene
Adres:
Museum Van Elsene, Jean Van Volsemstraat 71, 1050 Brussel
Datum:
01-02-2018 > 04-02-2018
Timing:
During opening hours Museum of Ixelles
Info:
www.museedixelles.be - www.facebook.com/museedixelles
Activiteit:
Expo & Kunst

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter