16-12-2017

Gratis Gratiferia-markt aan Flagey

Heb je zin om orde te zetten in je spullen thuis en deel te nemen aan een nuttige burgeractie ? De "Grafiteria" is een 100% gratis markt waarbij je dingen weggeeft en ook zelf andere nuttige spullen  mee naar huis neemt, zoals boeken, kleren, spelletjes, knutsel- en decoratiemateriaal, kleine huishoudtoestellen, plantjes en allerhande prullaria… De gratis Gratiferia is een manier om gratis dingen te ruilen maar ook om nieuwe contacten te leggen!

De schenkers kunnen, indien ze het wensen, vooraf foto’s of een beschrijving posten van de dingen die ze weggeven  op volgende facebookpagina: http://bit.ly/2wYMFya

Elke derde zaterdag van de maand organiseert de burgercoöperatieve "Ixelles en Transition" deze gratis weggeefmarkt op het Heilig-Kruisplein aan Flagey. Deze is toegankelijk voor iedereen. Kom gewoon langs tussen 11 en 13 uur op zaterdagen 16 sept., 21 okt., 18 nov. en 16 dec.

In samenwerking met "Dégustation du Bon Sens": een geïmproviseerde potluck op basis van groenten die op het einde van de markt overblijven - GRATIS!

Meer info op de facebookpagina @marchegratuitbxl

Organisatie:
Bewonersproject
Adres:
Heilig-Kruisplein Elsene
Datum:
16-12-2017
Timing:
11:00>13:00
Info:
https://xltransition.wordpress.com/marche-gratuit-flagey/
Activiteit:
Wijkleven

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter