03-02-2015 > 28-02-2015

Een concertje bij u thuis?

Op zondag 3 mei 2015 vleit het Living Room Music Festival zich neer in de "Nest”wijk (Boondaal-Macau) in Elsene, genoemd naar de Neststraat die een centrale plaats inneemt achter de Heilig-Kruiskerk. Het concept is eenvoudig : tien wijkbewoners openen de deuren van hun woonkamer om je er te laten mee genieten van een akoestisch wereldmuziekconcert. Nabijheid, gezelligheid, samen dingen beleven en uitwisselen zijn de sleutelwoorden van deze unieke zondag.
Om dit evenement te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar bewoners van deze wijk die geïnteresseerd zijn om één van deze concerten in hun woonkamer (‘nest’) te laten doorgaan. Woont u in de “Nest”-wijk in Elsene of kent u iemand die er woont (afgebakend door Neststraat, Belvédèrestraat, Kuipstraat, Lanfraystraat, Labarrestraat, Borrensstraat, Boviestraat, Alphonse De Wittestraat, Boondaalsesteenweg, Gulden-Sporenlaan,Guillaume Stockstraat, Schepenenstraat, Victor GreysonStraat,Leon Cuissiezstraat, Juliette Wytsmanstraat, Adolphe Mathieustraat,Marguerite Yourcenarlaan, Adolphe Saxplein, Auguste Rodinlaan, Hergélaan, Alfred Gironstraat, luikenaarstraat en Alphonse Hottatstraat)?
Gelieve dan voor eind februari contact op te nemen met Adèle op tel. nr. 02/217.26.00, of via livingroom@muziekpublique.be
Foto's: Hannes Deflo en André Reis

Organisatie:
Muziekpublique
Adres:
Quartier du Nid (Boondael-Macau)
Datum:
03-02-2015 > 28-02-2015
Timing:

Info:
Tel. 02 217 26 00 - info@muziekpublique.be - www.muziekpublique.be
Activiteit:
Muziek & Film

 Deel deze activiteit op Facebook
 Post deze activiteit op Twitter